זכיות, פרסים ומלגות

ברכות לליאור אברמזון

6 מאי, 2021

ליאור אברמזון, ממעבדתו של פרופ' אריאל כנפו-נעם זכתה במלגת רוטשילד ובמלגה מטעם מכון חרוב למחקר בנושא התעללות בילדים, עבור השתלמות פוסט-דוקטורנט בחו"ל.

ליאור מתכננת לנסוע לאוניברסיטת קולומביה בניו יורק ולחקור התנהגויות רגשיות של ילדים אשר עברו התעללות והזנחה, ואת המנגנונים המוחיים שמתווכים התנהגויות אלו.

ד"ר ערן אלדר זכה במענק Joy Ventures

27 אפריל, 2021
ברכות לד"ר ערן אלדר ולפוסט דוקטורנט ד"ר איציק פרדקין על זכייתם יחד עם פרופ' נעם שנק מאוניברסיטת קולומביה, במענק מאת Joy Ventures, על מנת לחקור את האפשרות לפענח דינמיקות מחשבה פתולוגיות בעזרת חיישני EEG ניידים.
Ayelet Landau

ברכות לפרופ' איילת לנדאו

18 אפריל, 2021
ברכות לפרופ' איילת לנדאו על זכייה במענק MIT - Israel Broshy Brain and Cognitive Sciences Fund. הזכייה של איילת הנה עבור פרויקט בנושא How to Stay in The Zone - Theoretically Motivated Intervention for Optimizing Attentional States.”
ד"ר ענת פרי זכתה במענק של JOY Ventures

22 מרץ, 2021

ברכות לד"ר ענת פרי לרגל קבלת מענק של JOY Ventures יחד עם ד״ר שהם חושן-הלל (מנהל עסקים) וד״ר אלכס גיללס-הלל (הדסה).

המענק נועד למחקר שעוסק בשאלה עד כמה אמפתי יהיה אליך רופא בשתיים בלילה, ומה עלולות להיות ההשפעות של זה?

פרי, חושן-הלל וגיללס-הלל מציעים לחקור את ההשפעות של חוסר שינה על אספקטים שונים של קוגניציה חברתית וקבלת החלטות, בייחוד אצל רופאים לאחר משמרות לילה.

בהמשך, בשיתוף פעולה עם הסטארט-אפ Nyx-Technologies, הם יבחנו את יעילות קסדת ה-CogNyx המעודדת כניסה מהירה לשינה, והשפעתה על שיפור תהליכים קוגניטיביים וחברתיים.

ברכות לד"ר רעות אבינון

17 מרץ, 2021

ד"ר רעות אבינון, פוסט-דוקטורנטית במעבדה של ד"ר שלמה ישראל ולשעבר דוקטורנטית של פרופ' אריאל כנפו זכתה בתואר "כוכב עולה" מהאגודה הבין-לאומית למדעי הפסיכולוגיה.

זהו תואר יוקרתי המוענק לחוקרים יוצאי דופן בתחילת דרכם האקדמית.

itzik fradkin

ברכות כפולות לצוות המעבדה של ד"ר ערן אלדר

11 מרץ, 2021

ד"ר איציק פרדקין  זכה במלגת מארי קירי למימון פוסט הדוקטורט שלו ב-Max Planck University College London Center for Computational Psychiatry and Ageing Research.

פול שארף פוסט-דוקטורנט במעבדה שכרגע עובד בחו"ל, זכה במלגת Fulbright שתממן את המשך עבודתו מהקיץ הקרוב בירושלים.

Ayelet Landau

קבוצת מחקר חדשה לפרופ' איילת לנדאו במכרז מנדל סכוליון

22 פברואר, 2021

ברכות לפרופ' איילת לנדאו על זכייתה בהקמת קבוצת מחקר במרכז מנדל סכוליון בשלוש השנים הבאות. קבוצת המחקר בנושא גלגולי הקשב בתרבות המערבית המודרנית והעכשווית מוקמת בשיתוף עם פרופ' עופר אשכנזי - החוג להיסטוריה, פרופ' גל ונטורה - החוג לתולדות האמנות ופרופ' יעל לוין - החוג לאנגלית.

אם אתם רוצים להיות חלק מקבוצת המחקר, ועל הדרך ליהנות גם ממלגה, זה הזמן להגיש מועמדות לקול הקורא

ברכות לפרופ' ענבל ארנון ולד"ר רותי מאיו

11 פברואר, 2021

הרבה ברכות לענבל ארנון  על זכייתה בפרס הרקטור לחוקרת ומורה מצטיינת

והמון ברכות לרותי מאיו על זכייתה בפרס מילקן - פרס רקטור על הצטיינות בהוראה

שתיכן נכס גדול למחלקה ומקור גאווה!

זכייה במענק מחקר ע"ש מילי בלום

25 ינואר, 2021

ברכות לד״ר יונת רום (פוסט דוקטורנטית) וד"ר ענת פרי על זכייתן במענק מחקר ע״ש מילי בלום מהמרכז למוגבלויות של האוניברסיטה העברית.

הפרס מוענק על מחקרה של יונת שנקרא Empathic Accuracy and Synchrony Towards Autistic People. עוסק באוטיזם ואמפתיה מזווית ייחודית: לא רק עד כמה אנשים עם אוטיזם מבינים אחרים, אלא גם כמה אנחנו מבינים (או לא מבינים) אותם.