זכיות, פרסים ומלגות

ברכות

19 אפריל, 2022

ברכות ופרגונים לרגל החג

לנור קאסם על קבלת מלגת מכון טרומן לתלמידי דוקטורט ולשיר גנזר על קבלת מלגה מהמרכז לאוטיזם, שתיהן דוקטורנטיות במעבדה של ד"ר ענת פרי.

לליאור זאבי מהמעבדה של ד"ר שיר אציל שזכתה במלגת הצטיינות של מרכז לייפר לתלמידות ותלמידים מצטיינים החוקרים נושאים הקשורים למגדר. ליאור חוקרת את הבסיס המוחי וההתנהגותי של דיכאון לאחר לידה בקשר אם-תינוק

rasha kardush

ברכות לד"ר רשא כרדוש

15 מרץ, 2022

ברכות לד"ר ראשה כרדוש, בוגרת המעבדה של פרופ' רן חסין, שזכתה בשתי מלגות פוסט-דוקטורט יוקרתיות - פולברייט ורוטשילד - וכן נבחרה להיות אחת מקבוצה קטנה מאוד של מדענים צעירים, מכל תחומי המדע, שזכו להיות בתכנית הרקטור המרשימה של NYU

ברכות לסטודנטית דיאן שחר

15 פברואר, 2022

ברכות לדיאן שחר, סטודנטית ללימודי מוסמך במגמה הקלינית, שזכתה במלגת מרכז לייפר ללימודי נשים ומגדר על עבודתה המחקרית בנושא Behavioral mechanisms that determine the credibility of sexual assault victims.

במכתב הזכייה נכתב שעבודתה של דיאן מצויינת ותורמת למטרותיו של המרכז. דיאן סטודנטית במעבדתה של ד"ר שיר אציל.

ברכות לקוסום טוואל מהמעבדה של פרופ' איילת לנדאו

30 נובמבר, 2021

על זכייתה במלגת הצטיינות לדוקטורט לתלמידים בינ"ל International Talent Scholarship. קוסום מגיעה למחלקה מהודו והפרויקט בו היא משתתפת ממוממן על ידי הקרן הלאומית למדע.

קוסום מגיעה למחלקה ממכון מחקר בהודו והמחקר שלה באוניברסיטה העברית מתמקד בקשב בקשב ואקספלורציה חזותית וממומן על ידי הקרן הלאומית למדע. בהצלחה קוסום! וברוכה הבאה למחלקות לפסיכולוגיה ולמדעי הקוגניציה והמוח באוניברסיטה העברית

הקשר בין השעון הביולוגי, רמות עוררות וסימפטומים של OCD

25 אוגוסט, 2021

ברכות לדוקטורנטית הדר נפתלוביץ׳ ולפרופ' אייל קלנטרוף שזכו במענק מייקל יניקה יאנג לחוקר הצעיר של עמותת ה-OCD הבינלאומית! המענק ניתן בשותפות לד״ר אלכס גלילי-הילל מבית החולים לרפואה הדסה, ד״ר הלן בלייר סימפסון באוניברסיטת קולומביה וד״ר חגי ברגמן מהאוניברסיטה העברית.

המענק ניתן לצורך בחינה של הקשר בין השעון הביולוגי, רמות עוררות וסימפטומים של OCD (הפרעה טורדנית-כפייתית). הדר והצוות שלה יעקבו ויתעדו סימפטומים של OCD על פני שבוע ימים ויתשאלו את הנבדקים במהלך היום בנוגע לרמות העוררות שלהם. הם גם יבחנו את דפוסי השינה כמו מתי הם הלכו לישון, התעוררו וכמה זמן הם ישנו.

ברכות לד"ר מיכל להמן

11 אוגוסט, 2021

ברכות לד"ר מיכל להמן מהמעבדה של ד"ר ענת פרי-שרון (בשיתוף עם פרופ' אבי קלוגר מביה"ס למנהל עסקים) על הזכייה במלגת הבתר-דוקטורט במדעי הקוגניציה והפסיכולוגיה של המכון למחשבה ישראלית על הצעת המחקר שלה Increasing intellectual humility and Empathic Accuracy: An intervention to improve relationships in conflict areas and mixed cities

ברכות לד"ר נטע יצחק

1 יולי, 2021

ברכות לד"ר נטע יצחק מהמעבדה של פרופ' הלל אביעזר, שעבודת הדוקטורט שלה נבחרה לעבודה מצטיינת במדעים העיוניים לשנת תשפ"א. נטע זכתה בפרס האנס וינר שמוענק מידי שנה לעבודות דוקטורט מצטיינות על עבודתה בנושא "הרגש נמצא בפרטים הקטנים: מנגנונים לזיהוי והבעות פנים בקרב משתתפים בריאים ובקרב חולי הנטינגטון".

הפרס יוכרז בטקס חלוקת תארי דוקטור של מחזור ע"ז שיתקיים ביום חמישי 8.7.2021 בשעה 17:30 באמפיתאטרון בקמפוס הר הצופים.