זכיות, פרסים ומלגות

Ayelet Landau

קבוצת מחקר חדשה לפרופ' איילת לנדאו במכרז מנדל סכוליון

ברכות לפרופ' איילת לנדאו על זכייתה בהקמת קבוצת מחקר במרכז מנדל סכוליון בשלוש השנים הבאות. קבוצת המחקר בנושא גלגולי הקשב בתרבות המערבית המודרנית והעכשווית מוקמת בשיתוף עם פרופ' עופר אשכנזי - החוג להיסטוריה, פרופ' גל ונטורה - החוג לתולדות האמנות ופרופ' יעל לוין - החוג לאנגלית.

אם אתם רוצים להיות חלק מקבוצת המחקר, ועל הדרך ליהנות גם ממלגה, זה הזמן להגיש מועמדות לקול הקורא

ברכות לפרופ' ענבל ארנון ולד"ר רותי מאיו

הרבה ברכות לענבל ארנון  על זכייתה בפרס הרקטור לחוקרת ומורה מצטיינת

והמון ברכות לרותי מאיו על זכייתה בפרס מילקן - פרס רקטור על הצטיינות בהוראה

שתיכן נכס גדול למחלקה ומקור גאווה!

זכייה במענק מחקר ע"ש מילי בלום

ברכות לד״ר יונת רום (פוסט דוקטורנטית) וד"ר ענת פרי על זכייתן במענק מחקר ע״ש מילי בלום מהמרכז למוגבלויות של האוניברסיטה העברית.

הפרס מוענק על מחקרה של יונת שנקרא Empathic Accuracy and Synchrony Towards Autistic People. עוסק באוטיזם ואמפתיה מזווית ייחודית: לא רק עד כמה אנשים עם אוטיזם מבינים אחרים, אלא גם כמה אנחנו מבינים (או לא מבינים) אותם.

ברכות לבן כץ

תוהים איך ההרגשה לזכות בפרס בכנס בין-לאומי? תשאלו את בן כץ! לפני כמה ימים קיבל בן את פרס:

The Sexual and Gender Minority Special Interest Group's Student Paper Award at the 54th Annual Convention of the Association for Behavioral and Cognitive Therapies.

בן קיבל את הפרס עבור ההרצאה שלו בנושא "A Network Theory of Minority Stress". ההרצאה ניתנה במסגרת סימפוזיון שהוא ארגן, בשם, "Challenges and Opportunities in the Quantitative Study of Sexual and Gender Minorities".

הפרס הוענק בכנס בינלאומי המוביל בתחום של טיפול קוגניטיבי התנהגותי.

ברכות!

itzik fradkin

ד"ר איציק פרדקין זכה בפרס הדוקטורט המצטיין של הרשות לתלמידי מחקר

ברכות לד"ר איציק פרדקין על זכייתו בפרס הדוקטורט המצטיין של הרשות לתלמידי מחקר!

ד"ר איציק פרדקין, דוקטורנט ממעבדתו של פרופ' יהונתן הפרט ופוסט- דוקטורנט ממעבדתו של ד"ר ערן אלדר זכה בפרס הדוקטורט המצטיין של הרשות לתלמידי מחקר.

ד"ר רוני פנר-טסלר

ברכות לד"ר רוני פנר-טסלר על זכייתה בפרס הדוקטורט המצטיין של HCEO!

ד"ר רוני פנר-טסלר, ממעבדתו של פרופ' אריאל כנפו זכתה בפרס הדוקטורט המצטיין של רשת Human Capital and Economic Opportunity.

רוני חקרה את ההשפעה הגנטית והסביבתית של התפתחות שליטה עצמית אצל ילדים. המחקר המקיף ביותר שנעשה עד היום על הנושא.

HUJI

ברכות לכנרת אנדולט, שיר גנזר ואינה ואן דר קרוי על זכייתן במלגת הנשיא

ברכות לכנרת אנדולט, שיר גנזר ואינה ואן דר קרוי על זכייתן במלגת הנשיא!

כנרת אנדולט, ממעבדתו של פרופ' עירן הלפרין, שיר גזנר ממעבדתה שלד"ר שיר אציל ואינה ואן דר קרוי ממעבדותיהם של פרופ' גרשון (זרו) בן שחר וד"ר יוני פרצוב, זכו במלגת הנשיא!

המחלקה גאה בכן ושמחה על זכייתכן!