זכיות, פרסים ומלגות

ד"ר ענת פרי זכתה במענק של JOY Ventures

ברכות לד"ר ענת פרי לרגל קבלת מענק של JOY Ventures יחד עם ד״ר שהם חושן-הלל (מנהל עסקים) וד״ר אלכס גיללס-הלל (הדסה).

המענק נועד למחקר שעוסק בשאלה עד כמה אמפתי יהיה אליך רופא בשתיים בלילה, ומה עלולות להיות ההשפעות של זה?

פרי, חושן-הלל וגיללס-הלל מציעים לחקור את ההשפעות של חוסר שינה על אספקטים שונים של קוגניציה חברתית וקבלת החלטות, בייחוד אצל רופאים לאחר משמרות לילה.

בהמשך, בשיתוף פעולה עם הסטארט-אפ Nyx-Technologies, הם יבחנו את יעילות קסדת ה-CogNyx המעודדת כניסה מהירה לשינה, והשפעתה על שיפור תהליכים קוגניטיביים וחברתיים.

ברכות לד"ר רעות אבינון

ד"ר רעות אבינון, פוסט-דוקטורנטית במעבדה של ד"ר שלמה ישראל ולשעבר דוקטורנטית של פרופ' אריאל כנפו זכתה בתואר "כוכב עולה" מהאגודה הבין-לאומית למדעי הפסיכולוגיה.

זהו תואר יוקרתי המוענק לחוקרים יוצאי דופן בתחילת דרכם האקדמית.

itzik fradkin

ברכות כפולות לצוות המעבדה של ד"ר ערן אלדר

ד"ר איציק פרדקין  זכה במלגת מארי קירי למימון פוסט הדוקטורט שלו ב-Max Planck University College London Center for Computational Psychiatry and Ageing Research.

פול שארף פוסט-דוקטורנט במעבדה שכרגע עובד בחו"ל, זכה במלגת Fulbright שתממן את המשך עבודתו מהקיץ הקרוב בירושלים.

Ayelet Landau

קבוצת מחקר חדשה לפרופ' איילת לנדאו במכרז מנדל סכוליון

ברכות לפרופ' איילת לנדאו על זכייתה בהקמת קבוצת מחקר במרכז מנדל סכוליון בשלוש השנים הבאות. קבוצת המחקר בנושא גלגולי הקשב בתרבות המערבית המודרנית והעכשווית מוקמת בשיתוף עם פרופ' עופר אשכנזי - החוג להיסטוריה, פרופ' גל ונטורה - החוג לתולדות האמנות ופרופ' יעל לוין - החוג לאנגלית.

אם אתם רוצים להיות חלק מקבוצת המחקר, ועל הדרך ליהנות גם ממלגה, זה הזמן להגיש מועמדות לקול הקורא

ברכות לפרופ' ענבל ארנון ולד"ר רותי מאיו

הרבה ברכות לענבל ארנון  על זכייתה בפרס הרקטור לחוקרת ומורה מצטיינת

והמון ברכות לרותי מאיו על זכייתה בפרס מילקן - פרס רקטור על הצטיינות בהוראה

שתיכן נכס גדול למחלקה ומקור גאווה!

זכייה במענק מחקר ע"ש מילי בלום

ברכות לד״ר יונת רום (פוסט דוקטורנטית) וד"ר ענת פרי על זכייתן במענק מחקר ע״ש מילי בלום מהמרכז למוגבלויות של האוניברסיטה העברית.

הפרס מוענק על מחקרה של יונת שנקרא Empathic Accuracy and Synchrony Towards Autistic People. עוסק באוטיזם ואמפתיה מזווית ייחודית: לא רק עד כמה אנשים עם אוטיזם מבינים אחרים, אלא גם כמה אנחנו מבינים (או לא מבינים) אותם.

ברכות לבן כץ

תוהים איך ההרגשה לזכות בפרס בכנס בין-לאומי? תשאלו את בן כץ! לפני כמה ימים קיבל בן את פרס:

The Sexual and Gender Minority Special Interest Group's Student Paper Award at the 54th Annual Convention of the Association for Behavioral and Cognitive Therapies.

בן קיבל את הפרס עבור ההרצאה שלו בנושא "A Network Theory of Minority Stress". ההרצאה ניתנה במסגרת סימפוזיון שהוא ארגן, בשם, "Challenges and Opportunities in the Quantitative Study of Sexual and Gender Minorities".

הפרס הוענק בכנס בינלאומי המוביל בתחום של טיפול קוגניטיבי התנהגותי.

ברכות!

itzik fradkin

ד"ר איציק פרדקין זכה בפרס הדוקטורט המצטיין של הרשות לתלמידי מחקר

ברכות לד"ר איציק פרדקין על זכייתו בפרס הדוקטורט המצטיין של הרשות לתלמידי מחקר!

ד"ר איציק פרדקין, דוקטורנט ממעבדתו של פרופ' יהונתן הפרט ופוסט- דוקטורנט ממעבדתו של ד"ר ערן אלדר זכה בפרס הדוקטורט המצטיין של הרשות לתלמידי מחקר.