אירועים | המחלקה לפסיכולוגיה

ba_grad

ברכות למקבלות ולמקבלי תואר בוגר בפסיכולוגיה

21 יוני, 2023

הערב בשעה 17:00 יתקיים באמפיתאטרון של האוניברסיטה בקמפוס הר הצופים טקס הענקת תעודות לבוגרי ובוגרות הפקולטה למדעי החברה (מחזור צ"ג). ברכות לכל מי שסיימו את לימודיהם במחלקה לפסיכולוגיה ויקבלו היום את תואר הבוגר/ת שלהם.

כנס הפוסטרים של תלמידי המחקר

20 יוני, 2023

כנס הפוסטרים של תלמידי המחקר המתקדמים במחלקה לפסיכלוגיה התקיים בשבוע שעבר והצגו בו כ-30 עבודות מחקר מהמעבדות השונות.

השנה חברי סגל המחלקה שפטו את הפוסטרים, והכריזו על שלושה זוכים שדורגו במקומות הראשונים:

שירה זלוט מהמעבדה של רות מאיו: Trust Me: I Don't Know: The Influence of (Dis)Trust on Experts Willingness to Admit Ignorance

עאישה מסלאמני מהמעבדה של אריאל כנפו נעם ומהעמבדה של רות מאיו: Ambivalence towards values

ritrit

סיכום ריטריט בפסיכולוגיה התפתחותית

15 יוני, 2023

כחלק מתכנית הלימודים בהדגש ההתפתחותי, הסטודנטים בשנה ג' לקחו חלק בריטריט בן 36 שעות בקיבוץ צובה, במהלכו שמעו הרצאות של חברי סגל המחלקה ושל בוגריה וכן של אנשי מקצוע מהשדה הטיפולי בתחום ההתפתחותי. בשעות הערב הצטרפו אליהם גם הסטודנטים בשנה ב' בהדגש וכן הסטודנטים מהדגש הרגש בשנה ב' לצפייה משותפת בסרט "הקול בראש" ודיון בעקבותיו עם פרופ' הלל אביעזר.

phd_grad

ברכות למקבלות ולמקבלי תואר ד"ר

12 יוני, 2023

העצרת החגיגית להענקת תארי דוקטור לחוקרים ולחוקרות של האוניברסיטה העברית תתקיים אחר הצהריים במסגרת מושב חבר הנאמנים. ברכות חמות למקבלי ומקבלות התואר מהמחלקה לפסיכולוגיה:

ד"ר מעין אברגל בהנחיית פרופ' אוריה תשבי "כשהאישי משפיע על המקצועי: הקשר בין העברה נגדית לתהליכים ותוצאות בפסיכותרפיה"

ד"ר הגר אזולאי בהנחיית פרופ' שלמה ישראל "השפעת לחץ אקוטי וכרוני על קוגניציה והתנהגות חברתית בקרב גברים ונשים"

ד"ר בניה אמיד בהנחיית פרופ' איתן בכר "החריגה מעבר לעצמי והמיזוגים החידתיים הכרוכים בכך בפסיכואנליזה"

MA_GRAD

ברכות למקבלות ולמקבלי תואר מוסמך בפסיכולוגיה

1 יוני, 2023

היום אחר הצהריים יתקיים טקס הענקת תעודות מוסמך בפקולטה למדעי החברה (מחזור צ"ג), ביניהם מוסמכי ומוסמכות המחלקה לפסיכולוגיה:

מוסמך בפסיכולוגיה מחקרית (מגמה אישית): בת-שבע אורני (בהצטיינות), לאה בלוי (בהצטיינות), חן ברקמן (בהצטיינות), גל גבירץ (בהצטיינות יתרה), שיר גינוסר-יערי (בהצטיינות), גל חן (בהצטיינות יתרה), אלעד מיכאלביץ', נעם שורץ (בהצטיינות), שי שחר שכטמן (בהצטיינות).

yoni_nitzan

כנס הדקטורנטים המסורתי

30 מאי, 2023
כנס הדוקטורנטים המסורתי של המחלקה לפסיכולוגיה התקיים אתמול בנווה אילן. השנה שמענו על עבודותיהם של דורון אטיאס (מנחה הלל אביעזר), ניצן גיא (מנחה יוני פרצוב), ניר אופיר (מנחה: איילת לנדאו), רבקה שיר (מנחה אוריה תשבי), מיה ענבר (מנחה: איילת לנדאו), מיה לקר (מנחה: הלל אביעזר), דניאל רה (מנחה: איילת לנדאו), טל נהרי (מנחים: יוני פרצוב וערן אלדר)

הזמנה לסמינר קליני של מרכז פרויד למחקר פסיכואנליטי בנושא: הקשר האמיתי וגבולות בטיפול דינמי-חוויתי

15 מאי, 2023

מרכז פרויד שמח להזמינכם לסמינר שנקיים ב-8.6 במסגרת המרכז באוניברסיטה העברית, בו יתארח ד"ר פרוצ'ו אוסימו. במהלך היום יציג ד"ר אוסימו רקע תיאורטי על הגישה הדינמית-חווייתית וידגים באמצעות ווידאו של טיפוליו עקרונות מרכזיים מגישה זו. הכוח המרפא שבקשר האנושי האמיתי שבין מטפל ומטופל ניצב בליבו של הטיפול הדינמי החוויתי האינטנסיבי IE-DP)). נצפה בקטעי טיפול המדגימים כיצד לשמור על כוחו של ההיבט האנושי מבלי לפגוע בגבולות הטיפול.

יום הבציר 2023 והרצאת בנטין

5 מרץ, 2023

יום הבציר של המחלקה לפסיכולוגיה חוזר, והפעם יארח גם את הרצאת בנטין.

מוזמנים/ות להגיע ולשמוע על המחקר העדכני שנעשה אצלנו במחלקה וכן את המרצה האורחת פרופ' רייצ'ל ג'ק מאוניברסיטת סטנפורד להרצאה בנושא "הבעות פנים בתקשורת בין אישית: תובנות משיטות מונחות נתונים"

יום שלישי 14.3.2023 החל מהשעה 9:45 באודיטוריום אולם רבין - קמפוס הר הצופים

הדגש בפסיכולוגיה התפתחותית

מפגש לתלמידי תכנית הדגשים

7 דצמבר, 2022

חווית צפיה מיוחדת, רגשית ואינטלקטואלית, אתמול באירוע שבו נפגשו תלמידי ותלמידות המחלקה לשיחה על הסרט המטלטל "שלושה זרים זהים".

פרופ' נילי מור הגיבה לשאלות התלמידים בנושא דיכאון ופסיכופתולוגיה, ופרופ' אריאל כנפו-נעם התיחס לשאלות של תורשה וסביבה בהתפתחות, וכמובן שברקע ריחפו שאלות משמעותיות בנושא אתיקה של מחקר.

זהו אירוע ראשון בסדרה של מפגשים של סגל המחלקה עם תלמידי ההדגש בפסיכולוגיה התפתחותית וההדגש במדעי הרגש